Recepcijsko poslovanje u hotelijerstvu

Recepcija.HR je moderan poslovni program za vođenje poslovanja recepcije u hotelijerstvu. Izrađen je s ciljem što jednostavnijeg, preglednijeg i bržeg rada, a da pri tome pokriva čitavo područje poslovanja recepcije.

Rad recepcije (front-desk) se može vršiti kroz svega dva elementa / prozora programa:
- grafički prikaz rasporeda rezervacija (popis rezervacija prikazan na vremenskom rasporedu ili trenutno stanje prikazano putem tlocrta / mape)
- kartica rezervacije koja prikazuje sve podatke o rezervaciji te obuhvaća sve moguće radnje za tu rezervaciju.

Kako na recepcijama često rade sezonski djelatnici, posebna pažnja je posvećena što jednostavnijem i bržem radu u programu kako bi se vrijeme obuke svelo na minimum. Pored toga pružamo poduku i direktnu podršku u radu kroz online spajanje programom Teamviewer.

Program raspolaže s velikim brojem izvještaja koji mogu biti dostupni i na smartphone uređajima, a za svaki izvještaj se može postaviti pravo pristupa.

Moguć je rad i na mobilnim telefonima (Android/Apple) i izvan recepcije. Na njima je moguće pregledavati stanja smj. jedinica i rezervacija, raditi check-in, otvarati nove rezervacije, pripremu za check-out.

Ugrađena je dvosmjerna povezivost s vašim internet rezervacijskim sustavom kao i s vanjskim on-line sustavima (channel management).

Program nema ograničenja na broj parcela, umreženih računala ni djelatnika. Modularnost programa omogućuje prilagođavanje programa svakom pojedinom korisniku kao i izmjene i dorade po potrebi korisnika.

Website: recepcija.hr